SPATIU EVENIMENTE: Zona de learning, Zona de conversatie, Zona de petrecere, Zona de relaxare
ORGANIZARE EVENIMENTE: Oferta learning, Oferta learning and party, Oferta press conference, Oferta last minute, Oferta anything goes, Imagini evenimente
Colocvio.ro » Organizare evenimente » Oferta learning
 
 
OFERTA LEARNING
 
 
Ai de organizat seminarii, traininguri pentru colegii tăi, lansări de produse sau servicii, comunicări ştiinţifice, meetinguri importante sau brainstorminguri, dar te-ai plictisit de vechile variante, hotel sau restaurant şi vrei ceva doar pentru voi? Un spaţiu care să fie la dispoziţia echipei tale, fără outsideri, un loc intim şi discret unde veţi putea discuta în voie planuri de business, marketing şi alte informaţii confidenţiale ce ţin de dezvoltarea afacerii. Vă punem la dispoziţie 2 săli de curs cu o capacitate între 15 şi 60 de persoane. După meeting sau seminar, vreţi să serviţi o băutură bună şi să discutaţi mai relaxat despre problemele de business? După un training vrei ca echipa ta să se cunoască mai bine? Sau să se relaxeze într-un cadru mai puţin formal?
Noi îţi propunem zona de socializare, un spaţiu gândit ca oamenii să între în legătură şi mai apoi să iasă la o cafea sau un ceai, în grădină. Un consultant Colocvio va fi tot timpul la dispoziţia voastră.
Capacitate: între 30 şi 100 de persoane.